Η τέχνη των ψευδαισθήσεων και οι τεχνικές τους

Οι μαθητές της Γ΄ τάξης του τμήματος Τεχνικών Οχημάτων του Εσπερινού ΕΠΑΛ Κατερίνης κατά το σχολικό έτος 2015-2016, στα πλαίσια της Εργασίας Πολιτιστικών Θεμάτων, δημιούργησαν ιστοσελίδα με θέμα «Η τέχνη των ψευδαισθήσεων και οι τεχνικές τους».

Για την υλοποίηση αυτής της εργασίας, συνεργάστηκαν οι μαθητές: Αναστασίου Γεώργιος, Γιαχό Ρόμι, Καραφυλλίδης Χρήστος, Κατσαρός Μενέλαος, Κιοσέ Εμιλιάνο, Παναγόπουλος Δημήτριος, Παπαδόπουλος Νίκος, Τόπι Ντέιβιντ

Υπεύθυνος καθηγητής: Περουκίδης Γεώργιος.

Διαβάστε Περισσότερα

Πρόληψη και αντιμετώπιση των εργατικών ατυχημάτων

Οι μαθητές της Δ΄ τάξης του τμήματος Μηχανολογίας του Εσπερινού ΕΠΑΛ Κατερίνης κατά το σχολικό έτος 2014-2015, στα πλαίσια της Εργασίας Αγωγής Υγείας, δημιούργησαν ιστοσελίδα με θέμα «Πρόληψη και αντιμετώπιση των εργατικών ατυχημάτων».

Για την υλοποίηση αυτής της εργασίας, συνεργάστηκαν οι μαθητές: Ιορδανίδης Νικόλαος, Καπίνοβα Μαριγκλέν, Κρυστάμτσης Αναστάσιος, Λαγγώνης Βασίλειος, Πίσα Ντούλιμπερ

Υπεύθυνος καθηγητής: Περουκίδης Γεώργιος.

Διαβάστε Περισσότερα

Ο υπόγειος πλούτος της Ελλάδος, η εκμετάλλευσή του και οι επιπτώσεις στο περιβάλλον.

Οι μαθητές της Δ΄ τάξης του τμήματος Μηχανολογίας του Εσπερινού ΕΠΑΛ Κατερίνης κατά το σχολικό έτος 2013-2014, στα πλαίσια της Περιβαλλοντικής Εργασίας, δημιούργησαν ιστοσελίδα με θέμα "Ο υπόγειος πλούτος της Ελλάδος, η εκμετάλλευσή του και οι επιπτώσεις στο περιβάλλον".

Για την υλοποίηση αυτής της εργασίας, συνεργάστηκαν οι μαθητές: Κουλιούμπας ΘεοχάρηςΚουσινόβαλης ΗλίαςΜάρας ΑθανάσιοςΜπατσίλας ΑθανάσιοςΦεσατίδης ΣταύροςΧωλίδης Λεωνίδας

Υπεύθυνος καθηγητής: Περουκίδης Γεώργιος.

Διαβάστε Περισσότερα

Η συμβολή των ηλεκτρονικών στην τεχνολογία του αυτοκινήτου.

Για την ολοκλήρωση της εργασίας συνεργάστηκαν οι μαθητές της Γ' Τάξης του τομέα Οχημάτων, του Εσπερινού ΕΠΑ.Λ. Κατερίνης:

Γιάντσιος Κωνσταντίνος, Κελέρογλου ΓεώργιοςΚοκοβίδης ΑναστάσιοςΜαρίνος Ιωάννης, Μίχος ΝικόλαοςΠαφίτης ΑναστάσιοςΠολυμένης ΣωτήριοςΡουστεμλίου Λέανδρος, Τσιάπαρης Νικόλαος.

Υπεύθυνοι καθηγητές: Περουκίδης Γεώργιος, Κιάλας Αθανάσιος

Διαβάστε Περισσότερα

Πρόληψη και διαχείριση κινδύνων από φυσικά και μη φυσικά αίτια

Tα τμήματα: Ηλεκτρονικών Υπολογιστικών Συστημάτων και Δικτύων, Βοηθών Νοσηλευτών και Ψυκτικών Εγκαταστάσεων και Κλιματισμού, της Γ΄ τάξης του Εσπερινού ΕΠΑΛ Κατερίνης του σχολικού έτους 2013-2014, στα πλαίσια του μαθήματος «Ειδική θεματική ενότητα», δημιούργησαν την ιστοσελίδα με θέμα "Πρόληψη και διαχείριση κινδύνων από φυσικά και μη φυσικά αίτια".

Για την υλοποίηση αυτής της εργασίας, συνεργάστηκαν οι μαθητές: Βασιλειάδης Θεόφιλος, Καραμήτσιος Θεοχάρης, Κιουρτσίδου Αγγελική, Μπαρμπούτης Γρηγόριος, Μυστακίδης Χαρίτων, Τέγκο Θωμάς.

Ευχαριστούμε την μαθήτρια του Εσπερινού ΕΠΑΛ, Πόπη Κρήτου,  που με αξιοσημείωτο ζήλο και εθελοντική εργασία συνέβαλε τα μέγιστα  για την ολοκλήρωση της εργασίας αυτής.

Υπεύθυνοι καθηγητές: Κατερίνα Ιωακειμίδου και Γιώργος Περουκίδης.

Διαβάστε Περισσότερα

Περισσότερα Άρθρα...

  • 1
  • 2