Πρόληψη και διαχείριση κινδύνων από φυσικά και μη φυσικά αίτια

Tα τμήματα: Ηλεκτρονικών Υπολογιστικών Συστημάτων και Δικτύων, Βοηθών Νοσηλευτών και Ψυκτικών Εγκαταστάσεων και Κλιματισμού, της Γ΄ τάξης του Εσπερινού ΕΠΑΛ Κατερίνης του σχολικού έτους 2013-2014, στα πλαίσια του μαθήματος «Ειδική θεματική ενότητα», δημιούργησαν την ιστοσελίδα με θέμα "Πρόληψη και διαχείριση κινδύνων από φυσικά και μη φυσικά αίτια".

Για την υλοποίηση αυτής της εργασίας, συνεργάστηκαν οι μαθητές: Βασιλειάδης Θεόφιλος, Καραμήτσιος Θεοχάρης, Κιουρτσίδου Αγγελική, Μπαρμπούτης Γρηγόριος, Μυστακίδης Χαρίτων, Τέγκο Θωμάς.

Ευχαριστούμε την μαθήτρια του Εσπερινού ΕΠΑΛ, Πόπη Κρήτου,  που με αξιοσημείωτο ζήλο και εθελοντική εργασία συνέβαλε τα μέγιστα  για την ολοκλήρωση της εργασίας αυτής.

Υπεύθυνοι καθηγητές: Κατερίνα Ιωακειμίδου και Γιώργος Περουκίδης.

Ο σκοπός της ομάδας είναι η ενημέρωση και η πληροφορία βοήθειας για την πρόληψη, την αντιμετώπιση και την αποκατάσταση διαφόρων κινδύνων όπως: Σεισμοί – εγκλωβισμοί , πλημύρες – πνιγμοί , τρακαρίσματα , πυρκαγιές , εργατικά ατυχήματα κ.α.

Η ομάδα μας επενδύει στον στόχο της οργάνωσης και της πληροφορίας ώστε να είμαστε έτοιμοι στην αντιμετώπιση των παραπάνω κινδύνων με σκοπό την προστασία της ανθρώπινης ζωής στην καθημερινότητα.

Για να μεταφερθείτε στην ιστοσελίδα μας με θέμα: "Πρόληψη και διαχείριση κινδύνων από φυσικά και μη φυσικά αίτια", κάνετε "κλικ" παρακάτω στην παρακάτω εικόνα:

Danger site